Tennisles


Tennistraining

Op deze pagina vind je onder de verschillende tabbladen informatie over de tennislessen die in Wommels worden gegeven.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is lidmaatschap vam de vereniging verplicht. Met vragen over de lesindeling en lestijden kun je terecht bij: Nathan van der Lecq 06-48506538 of stuur een mail. Wanneer een tennisles niet doorgaat verschijnt hierover op de niewspagina een bericht op de lesdag. Kijk dus voor de les altijd even op de website. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq en Hilwerda.

Zomerlessen

De zomerlessen starten iedere zomer begin april. Gedurende de zomer worden er tot eind september 16 tennislessen gegeven door Nathan van der Lecq.

Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven.

Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Winterlessen

In oktober gaat er een serie van 16 winter tennislessen van start. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq en Hilwerda. 

Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven.

Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Wintertennis

De lessen voor komend winterseizoen gaan in oktober van start. In sommige groepen is het mogelijk om nog later in te stromen. Wie belangstelling heeft kan altijd contact opnemen met de tennisschool of met onze vereniging. Verder is er vanaf 2011 de mogelijkheid om alleen een winterlidmaatschap af te sluiten en deel te nemen aan de winterlessen. Dit is vooral bedoeld voor leden van andere verenigingen die in de winter niet op de banen kunnen spelen van hun eigen vereniging (gravelbanen zijn in de winter niet bespeelbaar). Verdere informatie hierover staat op deze website bij INFORMATIE en dan het tabblad LID WORDEN.